Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kate Matl (45) je strachy bez sebe. Jejího čtyřnohého miláčka Etra napadl v Praze cizí pes. Přestože má Kate doma argentinskou dogu, bez šrámů se to neobešlo. Rány bohužel Etrovi hnisají a musí brát antibiotika. Šokující je ale chování majitele vlčáka, který zpěvaččina psa napadl.

"Etro byl napaden psem během venčení, za přítomnosti mé dcery Karolínky. Vlčák šel bohužel na volno, majitelé ho neměli na vodítku. Po incidentu se zavřeli v domě, nereagovali na zvonění, výzvu ke komunikaci, k první pomoci či předložení očkovacího průkazu," prozradila Super.cz smutná zpěvačka, která se hlavně modlí, aby její psí miláček byl v pořádku.

"Má antibiotika a teď se modlím, aby Etra nemuseli řezat. Jsem šťastná, že nejsou zasažené oči, ale všechno ostatní hnisá," vysvětluje.

K incidentu zavolala policii. "Musela jsem zavolat policii, i přesto začali majitelé psa lhát, že nás sice znají, ale popřeli incident a prokazovali se druhým psem, kterého mají doma," byla šokována Kate Matl.

"Celý případ se postupuje na přestupkové oddělení. Nejsem z těch, co prudí, spíše naopak. Ale reakce majitelů psa mě tak zklamala až rozčílila, že jsem tu policii prostě byla nucena zavolat," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám