Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Měsíc už uplynul od propuštění Daniela Hůlky (55) z nemocnice, kde byl hospitalizovaný s akutním zánětem slinivky břišní. Zpěvák uvedl, že zdravotní problémy ho provázely dlouho před nástupem do nemocnice.

„Měl jsem problém asi rok. Bylo mi na zvracení, bolelo mě břicho. Jenže v nemocnici mi vždycky řekli, že to je žlučník a poslali mě s prášky domů," říká Dan v rozhovoru pro deník Aha!

V jednu chvíli byly bolesti tak silné, že zpěvák okamžitě odjel do nemocnice. „Poprvé mi diagnostikovali, že se jedná o slinivku. Pan doktor mi řekl, že když mě do nemocnice přivezli, tak to bylo tak padesát na padesát, jestli vůbec přežiju," popisuje zpěvák, který zároveň uvádí hrůznou statistiku, že za tři týdny mu dělalo společnost pět pacientů se stejnými zdravotními problémy, z toho tři zemřeli.

Nyní je Hůlka na velmi přísné dietě, konzumuje jen libové maso a některé druhy zeleniny, tuk a alkohol jsou pro něj tabu.

Během pobytu v nemocnici svobodomyslný starý mládenec prý zcela změnil svůj pohled na život. „Když vám je blbě a myslíte si, že umřete, tak samozřejmě spoustu věcí přehodnotíte," říká Dan a jedním dechem dodává: „Pořád ještě nemám to dítě, o kterém mluvím už od čtyřiceti, takže to už budou čtyři roky. Přeci jenom už bych chtěl nějakou rodinu a zázemí, abych se měl ke komu vracet," říká Hůlka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám