Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Není to tak dávno, kdy se pěnice Iveta Bartošová (†48) dala dohromady s manželskou dvojicí Peterem a Danielou Mihálikovými. Jenže pak se v novinách objevilo, že jsou oba velmi aktivními členy jehovistů. A problematická popová princezna s nimi udělala krátký proces.

Peter ji jeden čas doprovázel na každém kroku. Dokonce tak často, až mu média přiřkla roli jejího milence. Jenže všechno bylo jinak. „S Ivetou jsme se znali dlouho, jezdila za námi ještě s Jirkou Pomeje. Chtěli jsme jí pomoci. Fámy o našem sektářství byly nesmyslné. V žádné církvi se neangažujeme. Ty informace nám ale strašně ublížily. I rodiče to špatně chápali,“ sdělil Super.cz Mihálik.

S ředitelem hotelu v Terchové se Bartošová ve zlém rozešla. „Bylo to poprvé, kdy měla Iveta radost z novin. Vždy jí ubližovaly, ale v tomhle případě jí pomohly. S Mihálikovými přestala okamžitě komunikovat,“ prozradila nám blízká Ivetina přítelkyně.

„Radši bych se k tomu už nevyjadřoval. S celebritami je většinou potíž. Bydlí u nás, ale nic z toho nemáme. Většinou jen dluhy. Na co mi je podepsaná fotka Bartošové, když jsem nedostal zaplaceno za ubytování?“ dodal Mihálik s trpkým úsměvem závěrem.

Související témata:
Jehovisté

Reklama

Další články

Načítám