Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco pozornost celého světa se o víkendu upírala především do Londýna na korunovaci Karla III. a jeho ženy Camilly, v Las Vegas se konal hudební festival Lovers & Friends, na němž se představila řada umělců zvučných jmen. Svým energickým vystoupením dostala do varu fanoušky i Christina Aguilera (43), která v celokoženém modelu vypadala mimořádně svůdně.

Newyorská rodačka a dvojnásobná maminka vystoupila hned po rapperovi 50 Centovi a předvedla, že i po čtvrtstoletí na scéně pořád patří mezi první ligu.

V černých kalhotách doplněných o šněrování, korzetovém body a rukavicích ve stejném stylu vypadala senzačně a na podiu to společně se svými tanečníky rozjela ve velkém stylu. Nepřehlédnutelný byl ovšem především její dekolt.

Na akci koncertovala řada dalších hvězd jako Da Brat, Chris Brown, Boyz II Men, Pitbull, Nelly, Miguel či Lil' Kim. Právě s poslední zmiňovanou Christina před dvaadvaceti lety nazpívala megahit Lady Marmalade, kde se ještě společně s Pink a Myou představily jako hvězdy kabaretu Moulin Rouge.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám