Hlavní obsah
Článek

To jsou věci. Teprve po třiceti letech vyplulo na povrch tajemství jedné z velkých lásek představitele Jiříčka ze seriálu Malý pitaval z velkého města Michala Peška, který na začátku minulého týdne ve třiapadesáti letech podlehl zákeřné rakovině plic.

Podle deníku Aha! byla několik měsíců láskou sympatického herce jeho někdejší herecká kolegyně a partnerka z komedie Zdeňka Podskalského Křtiny Dagmar Havlová, která si ve snímku zahrála věčně provokující sekretářku Martinu.

Někdejší vztah mezi oběma mladými herci je v hereckých kuloárech veřejným tajemstvím, nikdo z kolegů o něm však zřejmě z úcty ke zúčastněným nemluví. Zdrženlivá byla v tomto ohledu i přímá účastnice natáčení, herečka Jiřina Jirásková, která o Peškovi prohlásila, že byl jako její vlastní syn. „To mi nepřísluší, abych se k tomu nějak vyjadřovala, to je jejich věc. Musíte se zeptat zúčastněných. Zavolejte Dášence,“ vzkázala deníku Aha! Jirásková, která si v komedii Křtiny zahrála svéráznou sekretářku Karolínu a s oběma herci strávila na place mnoho hodin.

Reklama

Další články

Načítám