Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prezident České republiky Petr Pavel s manželkou Evou jsou přítomni korunovaci krále Karla III. (75) v Londýně. Že má Eva Pavlová cit pro módu, dokazuje i tentokrát. Na korunovaci oblékla dokonale padnoucí lila šaty doplněné kloboukem ve stejné barvě.

Její outfit ocenil i přední český stylista Filip Vaněk (46). "Paní Pavlová je za mne velmi dobře oblečená. Výborná je volba doplňků, i líčení je naprosto adekvátní tak významné události," řekl Super.cz Filip Vaněk.

Bohužel stejná slova chvály nemá pro prezidenta České republiky, který zvolil modrý oblek a kravatu sladil s outfitem své ženy. "Bohužel musím říct, že oblečení pana prezidenta působí velmi byznysově, byť dodržuje dresscode. Jeho oblečení nepůsobí slavnostním dojmem," překvapil Vaněk.

Jak měl být podle něj prezident oděn? "Já bych určitě volil černý večerní oblek se šálovým límcem bez reverového hedvábí doplněný o vestu a černou kravatu, aby se její lesk nepral s materiálem saka," dodal stylista.

Líbí se vám zvolené modely českého prezidentského páru?
Oba vypadají naprosto skvěle.
70,8 %
Ani jeden mě neuchvátil.
22,2 %
Zaujala mě především paní Pavlová.
6,3 %
Skvěle reprezentuje hlavně Petr Pavel.
0,7 %
Celkem hlasovalo 98575 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám