Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I celebrity jsou jen obyčejní lidé a ne vždy vypadají tak, jako když se ocitnou na červeném koberci při nějaké společenské události. Občas je tak velké překvapení, když paparazzi nachytají především slavné ženy neupravené a bez make-upu. Jejich oblíbeným maskovacím manévrem jsou pak sluneční brýle. Ani ty však tentokrát nepomohly herečce Goldie Hawn (66), jelikož to, co fotografy zaujalo, bylo spíš její volné šedé tílko, pod které si nevzala spodní prádlo.

Goldie, jež téměř třicet let žije s hercem Kurtem Russellem a je také maminkou další slavné herečky Kate Hudson, se koncem týdne ocitla v ulicích losangeleského Pacific Palisades ve sportovním outfitu.

Šedé tílko sladila s legínami ve stejné barvě a ve slunném počasí si sundala mikinu a ovázala si ji kolem pasu. Herečce přitom s blížící se sedmdesátkou rozhodně nechybí sebevědomí a klidně vyrazí i bez podprsenky. Jestli udělala dobře je již na individuálním posouzení.

Reklama

Další články

Načítám