Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomu se říká skutečně velký den! Dvojice dohromady vážící přes 350 kilogramů Andrew Flabby a Sharon Hill se v pátek stali manželi během jejich slavnostního „čokoládového“ obřadu. Právě čokoládu totiž oba zbožňují, tak bylo jasné, jakou tematikou se během jejich svatebního dne budou inspirovat.

Sharon vážící 210 kilogramů a Andrew, jenž vedle ní váží „pouhých“ 140 kilo, se nejspíš s čokoládou nijak nežinýrují a o jejich lásce k této sladké pochoutce nenechali pochybovat ani hosty na své svatbě, která se nesla v duchu slavné čokoládovny Cadbury’s. Svatební dort byl převážně z bílé a mléčné čokolády, rovněž tříchodové menu se nemohlo obejít bez nějakého toho čokoládového překvapení.

Dvojice posnídala čokoládové fondue a později na hostině nechali ještě servírovat i pečené vepřové s čokoládovým přelivem. „Chtěli jsme ukázat, že se nebojíme udělat si legraci z toho, jak velký páreček my dva jsme. Oba milujeme čokoládu. Každý si to určitě užil a všichni říkali, jak mi to v na míru ušitých šatech slušelo. Má svatba byla jako splněný sen. Jsme pořádně velký pár, ale jsme na to pyšní. Proč si lidé myslí, že by nevěsta měla být vždy jen hubená? Líbí se mi, jak vypadám a svatební fotografie mi to jen potvrdily. Moje svatba byla oslavou krásy žen s nadměrnou velikostí,“ řekla sebevědomá Sharon z anglického Tredingtonu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám