Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snad žádná jiná celebrita se nefotí tak ráda jako právě Rihanna. Když se ale sejde nadmíru šikovný fotograf a překrásný model, může vzniknout něco tak dokonalého jako fotky, které si můžete prohlédnout v naší fotogalerii...

Rihanna je v setu černobílých snímků oblečená jen do džínových šortek a bílého tílka, které má uvázané nad bříškem. Focení přitom muselo proběhnout minimálně před pěti týdny, jelikož je na nich ještě blond. Vlasový chameleon Rihanna od té doby už stačila vystřídat další dva účesy včetně barvy vlasů.

Autorem těchto mimořádně sexy snímků je světoznámý americký módní fotograf Terry Richardson (46), který během své letité kariéry spolupracoval s největšími hvězdami a fotil kampaně například pro Marca Jacobse, Toma Forda, Yves Saint Laurent a mnoho dalších. Pravidelně také fotí do módních časopisů Vogue, Rolling Stones, GQ nebo Vanity Fair.

S Terry Richardsonem v poslední době fotila například i mladičká modelka Kate Upton, tvář z titulní strany letošního plavkového vydání časopisu Sports Illustrated. Terrymu a jeho týmu asistentů pak bez ostychu jen v titěrných bikinách ukázala, jak se tančí tanec s názvem ‚dougie‘. Ten byl však v jejím podání tak sexy, že musel být stažen ze serveru YouTube.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám