Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jason Momoa (44) svou figurou omámil nejen Daenerys ve Hře o trůny, ale také tisíce žen, které propadly jeho kouzlu. Fanynky se nemusejí bát, že by si už nemohly prohlédnout tělo svého oblíbence. Herec se totiž svléká velmi rád a naposledy odhodil už úplně všechno.

Joseph Jason Namakaeha Momoa je americký režisér, producent, model a herec. Díky své téměř dvoumetrové postavě v minulosti získal například roli Khala Droga v úspěšném seriálu Hra o trůny nebo Aquamana ve filmu Liga spravedlnosti. A naštěstí pro fanynky má Jason v oblibě dvě věci - sport a obnažování se. Nedávno ukázal zadek ve slavné show Jimmy Kimmel Live! a teď zašel ještě dál. Ve videu natočeném pro Men's health ukázal svou lednici, posilovnu a také celé své tělo.

Jason se pořádně odvázal.

„Rád jezdím na horském kole a sjíždím rychle z kopce,“ vypráví herec ve videu a přitom na svém kole krouží v tělocvičně - úplně nahý. Jeho intimní partie zakrývá jen graficky vytvořená láhev vodky. Lidé pod videem o herci hojně diskutovali a hlavně dámy se shodly na tom, že Jasonovo tělo je pořád bezchybné.

„Říká se, že Aquamanovo tělo už je pryč, ale ženy s tím nesouhlasí. Tenhle muž je skutečně žhavý,“ napsala pod youtubové video jedna fanynka. „Nemám slov. Miluju ho právě takového, jaký je,“ dodala jiná. „Je to opravdový muž. A taky nejkrásnější na celém světě. Skutečně jsem ho milovala,“ zní jiný komentář. A Jason rozhodně nezahálí ani v pracovní oblasti. Před sebou má hned několik projektů včetně filmu o Aquamanovi nebo účast ve filmu Rychle a zběsile 10.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám