Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Meg Ryan (61) se před pár lety rozhodla skončit s hereckou kariérou a od roku 2015 se neobjevila v žádném filmu. Teď přišla podpořit svého kolegu Michaela J. Foxe na promítání dokumentu o jeho životě a její vzhled vzbudil velké diskuse.

Herečka bývala oblíbenou hvězdou hlavně romantických komedií a na plátně vždy zaujala svým typickým účesem a krásnýma očima. V roce 2015 se ale z veřejnosti stáhla a ve společnosti se objeví jen výjimečně. Od té doby se spekuluje o tom, že Meg propadla úpravám svého obličeje. Těm nasvědčuje i její poslední veřejné vystoupení, kdy v New Yorku dorazila na promítání dokumentu o herci Michaelu J. Foxovi, který trpí Parkinsonovou chorobou. Herečka byla v dobré náladě a nebála se nechat fotografovat, její vzhled ovšem vyvolal diskuse o mnohých úpravách obličeje.

Ačkoliv je jasné, že v jednašedesáti letech nemůže vypadat stejně jako před třiceti lety, v jejím obličeji jsou podle mnohých patrné zásahy, které herečce spíš ublížily. „Co si to Meg Ryan udělala s obličejem?“ ptá se jeden z fanoušků na Twitteru. „Je to opravdu Meg Ryan? Jestli ano, tak je to neuvěřitelná škoda a je to hodně smutné,“ přidává se další. „Meg Ryan vypadá hrozně. Ona a Madonna mají zjevně stejného plastického chirurga,“ zní další hlas.

Samozřejmě se ale našli tací, kteří se herečky zastávají a podle nich vypadá stejně jako dřív, jen je o něco starší. Pro herečku každopádně takto negativní ohlasy nemohou být moc příjemné a asi nikdo by se nedivil tomu, kdybychom ji na veřejnosti zase dlouho neviděli. V tuto chvíli ani není jasné, jestli skutečně dojde k natočení filmu s názvem What Happens Later, který byl ohlášen loni a Meg Ryan by ho měla režírovat a zahrát si hlavní ženskou roli po boku Davida Duchovnyho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám