Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Pavlína Pořízková (58) září štěstím. Je to pár dní, co naznačila, že se v jejím životě objevil někdo nový a svou láskou se nyní pochlubila, a to rovnou z romantické Paříže.

„Tři měsíce smíchu, polibků, škádlení, lásky a ryzí praštěnosti, oslavované tím nejztřeštěnějším způsobem v nejromantičtějším městě na světě,“ vyznala se modelka a pochlubila se fotkou pod Eiffelovou věží, kde ji líbá její nový partner.

Tím je úspěšný americký spisovatel a televizní producent Jeff Greenstein, který stojí za populárním komediálním seriálem Will & Grace a podílel se i na seriálech, jako jsou Přátelé nebo Zoufalé manželky.

Svou láskou k Pavlíně už se veřejně pochlubil i on. A nutno říct, že to modelce po boku nového muže opravdu sluší. Vdova po muzikantovi Ricu Ocaskovi (†75) od roku 2019 zažívala poměrně těžké období.

„Umřel mi manžel a najednou jsem byla v úplně jiné pozici. Celý život se mi prakticky přes noc změnil. Nemůžu říct, že to byla sranda,“ svěřila se Super.cz Pavlína Pořízková, která má se zesnulým muzikantem dva syny.

Novou lásku do života jí tak fanoušci opravdu přejí. „Děkuji, děkuji vám všem moc za příliv lásky a podporu mého štěstí. Jsem ohromena vaší štědrostí,“ vzkázala topmodelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám