Hlavní obsah
Článek

Dost možná, že právě na tak výjimečnou událost jakou byl včerejší galakoncert pořádaný k blížícím se Letním olympijským hrám v Londýně si vévodkyně Catherine (42) schovala ty nejkrásnější šaty ze své garderoby. V róbě od designérky Jenny Packman to byla právě ona, kdo na sebe upoutal veškerou pozornost a není divu. Kate vypadala jako opravdová princezna z pohádky.

Celý navýsost elegantní vzhled navíc podtrhla staženými vlasy do drdolu, což u Catherine nebývá zvykem ani při těch nejslavnostnějších událostech jako byla například minulý rok její svatba s princem Williamem (41). Účes si princezna nechala vytvořit ve vyhlášeném salonu Richarda Warda v Chelsea. Pýchou dmoucí se William dělal své krásné ženě samozřejmě doprovod i tentokrát.

Model vévodkyně Catherine byl propracovaný do posledního detailu. Zdobné šaty rafinovaného střihu se saténem i krajkou a štrasovým páskem navíc brunetce Kate sedly i barevně. Díky vyčesaným vlasům pak mohla nechat vyniknout krajkovým zádům s řadou knoflíčků podél páteře. K šatům měla Kate speciálně ušité i saténové psaníčko. Sandálky na vysokém podpatku od Jimmyho Choo pak patří mezi její nejoblíbenější, a proto je zvolila tento týden již podruhé.

Reklama

Další články

Načítám