Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V srpnu to budou tři roky od doby, kdy se měla zpěvačka Nikola Ďuricová (29) vdávat. Svatbu ale se svým tehdejším snoubencem jen tři týdny před termínem zrušili. Od té doby tuto sympatickou blondýnku vidíme samotnou. Zdá se ale, že nějaký muž se v jejím životě objevi.

Jak to teď je? No... já o tom úplně nechci povídat, protože třeba by se někdo leknul,“ červenala se jako puberťačka krásná blondýnka.

Tak jsme se aspoň zeptali, jaký typ mužů Nikolu přitahuje. „Pro mě je důležité, aby si mě ten muž vážil, aby mě měl rád takovou, jaká jsem, a taky je pro mě důležité, aby byl cílevědomý a byl mi v něčem vzorem,“ doplnila.

My jsme si s Nikolou povídali na křtu zpěvníku muzikálu Branický zázrak, kde hraje, a diváci si díky tomuto sešitu mohou zahrát či zazpívat písně, které v představení slyšeli. „Já tam mám roli dívky. My říkáme, že je to duše, ta role, ale jakým způsobem se k tomu dojde a jakou má ta role podstatu, to nebudu prozrazovat,“ dodala v rozhovoru Nikola Ďuricová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám