Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Tomáš Klus (37) se objevil ve společnosti své ženy Tamary a opět bylo jasné, že ti dva k sobě patří. Romantický polibek u Vltavy toho byl důkazem. Oblíbený muzikant ale také nikdy nezklame díky svým zajímavým módním doplňkům. Tentokrát si nikdo nemohl nevšimnout jeho ruky, která byla plná dřevěných korálků.

To je Mála. Když mám volný čas, jsem sám a nemusím si s někým povídat, tak si odříkávám mantry. To pomáhá s prací s mou myslí. Já jsem zjistil, že mysl, minimálně ta má, je špatný pán a skvělý sluha. V momentě, když si ji člověk podmaní a je si vědom každé myšlenky, slova, skutku, tak nevytváří negativní karmu, nedělá žádné špatné věci, které by se mohly obrátit proti němu nebo proti jeho blízkým nebo dalším živým tvorům,“ vysvětlil zpěvák Super.cz, proč nosí takový doplněk.

Následně dodal, že se na sobě snaží stále pracovat a rozvíjet se. „Snažím se svoji mysl kontrolovat, tohle mi k tomu pomáhá, uvědomovat si být bdělý. V rámci toho, co myslím, říkám, dělám. Věřím, že každý jsme výsledkem nějakých příčin, které vytváříme svým rozhodnutím. Všechno nás to stihne, každý ten čin je semínkem, který nese nějaký plody. Chtěl bych, aby plody, které budou nést moje semena, byly prospěšné.“

My jsme si s Tomášem povídali na křtu zpěvníku muzikálu Branický zázrak, pro který složil hudbu a texty a v němž také hraje. Diváci si tak díky tomuto sešitu můžou doma zazpívat a zahrát písničky, které v muzikálu slyšeli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám