Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Pavlína Němcová (52) začala svou profesní kariéru v šestnácti letech. Tehdy ani po zářivé kariéře neprahla, ovšem osud rozhodl jinak a Pavlína nafotila stovky kampaní a prošla se po přehlídkových molech po celém světě. Kráska nás pozvala na nedávné focení, kde nás překvapila svým účesem. S ofinou bychom ji na první pohled málem nepoznali.

„Je to pouze na to dnešní focení, takže jsme nasadili ofinu. Je to něco nového a uvidíme, jak to bude vypadat. Fotíme nový lookbook pro Petru Balvínovou, kterou mám moc ráda. Má v sobě takový ten francouzský šarm, dělá krásné ženské věci,“ svěřila se topmodelka.

Vždy ji zajímalo, jak by vypadala s ofinou. „Já už jsem párkrát laškovala s myšlenkou, že si ji nechám ostříhat, ale vždycky jsem od toho naštěstí ustoupila. V dnešní době jsou ty vymoženosti, že si ji můžu nandat a sundat,“ smála se během rozhovoru pro Super.cz.

Kromě focení Němcová brzy zasedne v porotě soutěže Česká Miss Essens a pomůže vybrat novou královnu krásy pro letošní rok.

Který účes Pavlíny Němcové se vám líbí víc?
Bez ofiny
81,9 %
S ofinou
18,1 %
Celkem hlasovalo 5055 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám