Hlavní obsah
Článek

Iva Kubelková (46) ani tento rok nezahálí. Úspěšná moderátorka a modelka je totiž na plavkou sezónu připravená celoročně. Což ukázala i na svých nových snímcích v bikinách, kterými vyrazila svým fanouškům dech.

„Tak já vám tu plavkovou sezónu letos zahájím trochu dřív no, když už jsem tady,“ napsala s úsměvem k fotografiím, na kterých vynikají její pověstné křivky, které si i po čtyřicítce udržuje v perfektní kondici.

„Jste bohyně Ivo,“ napsala jedna z fanynek. „Jste velká kočka, paní Ivo,“ uvedl další sledující.

„To je tělo snů, to je tělo bohyně, to je tělo super tanečnice,“ zalichotil jeden z příznivců, který svými slovy také zamířil na další výzvu, kterou má Iva Kubelkou před sebou.

Modelka a moderátorka je totiž jednou z hvězd dvanácté řady taneční show StarDance. Když jí přišla minulý rok nabídka, tak nemohla odmítnout. Avšak až po nějakém čase si uvědomila, do jak náročné soutěže míří.

„Trošku mě samozřejmě zamrazilo, říkala jsem si o-ou. V určitém věku si při téhle nabídce řeknete o-ou, protože víte, jaká obrovská dřina za tím je. Zastihlo mě to loni na dovolené, tak jsem měla pocit, že jsem odpočatá, a říkala jsem si, proč ne. Teď když je člověk v pracovním procesu, tak si uvědomuje, že to bude velmi náročné,“ svěřila se Iva Kubelková nedávno pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám