Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve Výměně manželek se opět objeví známý pár. A to MMA bijec Gábor Boráros a jeho partnerka Monika Jákliová, se kterou má dceru.

Vztah tohoto páru je v šoubyznysu velmi kontroverzní záležitostí. A to kvůli bolestivému přiznání influencerky Moniky, která se na svém instagramovém účtu v minulém roce svěřila, že ji Gábor podvádí. Nevěrný jí měl být také v době, kdy rodila jejich dítě.

"Ani v nejhorším snu by mě nenapadlo, že se tohle stane právě mně. Nikdo není bezchybný, ani já, ale toto jsem si nezasloužila. Nechápu ale ani tu ženu, která měla náladu na muže, o němž věděla, že jeho nevěsta je právě teď v nemocnici a přivádí na svět jejich společné dítě," sdělila tehdy Monika na sociálních sítích s tím, že chce předejít dalším klepům a spekulacím. A proto šla s pravdou ven.

Její slova později potvrdil i sám Gábor Boráros, který měl v tu dobu krátce po účasti v Survivoru.

"Jako rodiče fungujeme nadále, ale teď hledám byt. Budu bydlet sám," vysvětlil tehdy pro Super.cz i s přiznáním ohledně nevěry. "Někdy ano, někdy ne," potvrdil, že byl přítelkyni nevěrný v době, kdy byla těhotná a rodila. "Já nikoho nehledal, byla to náhoda," krčil tehdy rameny.

Krizi pár nakonec překonal a určitou vztahovou zkouškou zajisté prošel i právě ve Výměně manželek, která bude opět zajímavou podívanou. Diváci uvidí, jak si Monika poradí v domácnosti s pěti dětmi a zda dokáže Borárosova náhradní manželka poskytnout bijci kompletní domácí servis, na který je zvyklý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám