Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pražské ZOO se v pátek křtilo mládě klokana Alberta. A jelikož nebylo jisté, jestli se mláděti australského vačnatce bude chtít v takovém horku vylézt z úkrytu, připravili organizátoři náhradní plán. Do kostýmu klokana v maxi velikosti navlékli Jiřího Pomeje (†54).

A proč právě jeho? Žádná jiná česká celebrita si prý neodvážila obléct odvážný kostým ušatého skokana. Jiří má ostatně s převleky dobré zkušenosti, když po prohrané sázce odmoderoval VIP zprávy v potápěčské výzbroji.

„Čtyři roky studuju herectví a pak dopadnu takhle. Kde jsou všichni ti Hamleti a jiné charakterní role," bědoval Jirka v kostýmu v třicetistupňových vedrech. Během křtu se Pomeje do své role natolik vžil, že se z místa na místo pohyboval mocnými skoky a v jednu chvíli dokonce hledal ve svém vaku bradavku. Jelikož nemohl do vaku umístit mladého klokana, pokusil se vměstnat do kapsičky syna Leoše Mareše (47), Jakuba (6).

Když už byl Pomeje propocený tak, že se jeho kostým dal ždímat, umoudřili se klokani a přišli se na vzácnou návštěvu podívat. Snaha se ale cení, Jirko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám