Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny jsme vás informovali o tom, že Lucka Vondráčková (44) během pobytu v Montrealu nezahálela a natočila klip s kanadským režisérem Jackem Hackelem. Písnička „Ty jsi ten nej“ se totiž po pár televizních vystoupeních setkala s obrovským úspěchem a mnoho fanoušků se dožadovalo i klipové podoby. A tak se Lucie rozhodla jim vyhovět.

„Vzhledem k tomu, že mám od Tiny Turner k úpravě téhle písně souhlas, cítila jsem se zavázána a chtěla jsem pro tuto novou verzi udělat maximum. Je tanečnější a pro ty, kterým je méně než dvacet pět a originál už si moc nepamatují, to bude možná novinka," usmívá se zpěvačka a herečka, která se momentálně v Kanadě stará o čerstvě narozeného syna Matyáše.

„Mohla jsem si po dlouhé době zase pořádně zatancovat. Měla jsem pocit, že mi někdo vlil novou energii do žil. Matyáš mi dal v tanci křídla," říká Lucie o tom, jak mateřství ovlivňuje její práci. „Matyáše hlídala babička a byl s námi na place. Vždycky jsem se mu přišla ukázat v jiném oblečení. Ovšem když mě viděl v černé paruce, tak asi myslel, že přišel bubák, a začal brečet. A je fakt, že v ní vypadám jak čert“, směje se Lucie.

Na klipu pracovaly v Kanadě dva týmy. Jeden se staral o natáčení, druhý o 3D animace. „V první fázi jsem samozřejmě trávila čas ve střižně a byla tím pádem ve svém živlu, ale druhé, animátorské fázi naprosto nerozumím, tak jsem to nechala na profících. Používají speciální 3D efekty a kombinují je s mým tancováním," dodává Lucie. Režisér Jack Hackel měl kolem sebe skupinu naprostých profesionálů.

„Byla radost s nimi pracovat. Mají tu dost tvrdé odbory a musí se dodržovat pauzy na oběd a přesná doba natáčení, ale šli do toho se mnou a přetahovali i po konci.  Na place se totiž vytvořila naprosto neopakovatelná atmosféra. Nikdy jsem asi nic podobného nezažila. Jack umí lidi parádně motivovat a všechno pak jde jako po másle", popisuje zpěvačka svou kanadskou zkušenost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám