Hlavní obsah
Článek

Před hojně očekávanou víkendovou korunovací krále Karla III. jeho syn William (41) s chotí Catherine vyrazili ve čtvrtek na návštěvu hospůdky Dog and Duck v londýnském West Endu. Manžele už netrpělivě vyhlížely stovky fanoušků, a když přicházeli směrem k podniku, zazněl obrovský jásot.

Do hospůdky se ovšem nenechali odvézt v autě s řidičem, nýbrž cestovali jako běžní Londýňané hromadnou dopravou, konkrétně rychlovlakem po železnici Elizabeth Line, která byla slavnostně otevřena před rokem a měla výrazně ulevit přeplněnému londýnskému metru.

Kate byla nepřehlédnutelná v červeném kabátě z londýnského butiku Eponine šitém na míru, který už na sobě měla během své loňské návštěvy National Portrait Gallery v centru Londýna. Tentokrát je doplnila o bílé šaty značky Suzannah v midi délce, kabelku Mulberry, bílé lodičky a náušnice Maria Black.

Manželé si následně uvnitř hospůdky povídali u sklenice piva se zaměstnanci a vyslechli si mimo jiné i to, jak se připravují na víkendový nápor zákazníků. Zároveň se setkali i s jinými zástupci dalších podniků z oblasti pohostinství z okolí slavné čtvrti Soho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám