Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a v současnosti také influencerka a maminka na plný úvazek Helen Flanagan (32) tráví už opět se sebevědomím sobě vlastním volný čas v bikinách. Naposledy se svým fanouškům na Instagramu představila ve dvojdílné variaci plavek v barvě lila. Focení probíhalo na Tenerife.

„Posilnilo mě, že jsem tohle focení mohla dělat jako trojnásobná máma,“ sdělila Helen na sociální síti.

Flanagan se v rodné Británii proslavila působením v populárním nekonečném seriálu Coronation Street, kde hrála od svých deseti a strávila v něm celkem dvanáct let. Zároveň na sebe ale svého času upozorňovala dráždivým stylem oblékání a třeba i sebevědomým prohlášením, že má ta nejkrásnější prsa na světě.

Po plném kojení všech svých tří potomků si ovšem opakovaně stěžovala, že její poprsí není, co bývalo, a tak byla rozhodnutá, že hned, jak přestane kojit svého nejmladšího synka, podstoupí úpravu, která jí zajistí plnější a pevnější hrudník. O výsledek před a po se rovněž podělila se sledujícími.

Reklama

Další články

Načítám