Hlavní obsah
Článek

Patricie Pagáčová (35) si v současné době užívá hlavně svou skoro dvouletou dceru Bibianu. Teď si ale udělala malý výlet do Itálie a fanouškům předvedla své křivky v bikinách. A možná ani nečekala, kolik chvály na její postavu se dostaví.

Herečka kdysi bývalá trochu více boubelatá, o čemž se nikdy nebála mluvit, a dokonce v minulosti na sociální síť přidávala i fotky „před a po.“ Zhubnout se jí podařilo díky cvičení a správné životosprávě a postavu dokázala velmi rychle přivést k dokonalosti i po porodu dcery Bibiany. Patricie má takové křivky, že se je nebojí ukazovat svým fanouškům. V plavkách se fotila na pracovním výletě do Itálie, kde právě bikiny hrály prim. A cestu si užila, i když prozradila, že ji tam zastihl i déšť. Snímek v modrém plaveckém oděvu pak ocenili i hereččini sledující, kteří ji zahrnuli mnoha pochvalnými komentáři.

„Ty jsi ale kus,“ napsala k fotce například Eva Decastelo (45). „Do prčic Páťo, jak to děláš, že z holky od vedle jseš rázem i sexbomba,“ přidal se tanečník a účastník SuperStar Filip Jankovič. Patricie mu odpověděla, že jako sexbomba si opravdu nepřipadá. S tím ale rozhodně nesouhlasí další sledující. "Pekelně sexy, boží, modelka, krasavice, dokonalá, krásná žena s krásným tělem." Těmito výrazy herečku častují její fanoušci, kteří jsou z fotky očividně vyřízení. A určitě se těší na to, až uvidí i další snímky krásné herečky v plavkách. Ty na sebe jistě nenechají dlouho čekat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám