Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Madonna (65) neustále čile koncertuje a každý asi chápe, že organizace takových událostí musí znamenat i velký stres. Zpěvačka se nebála ukázat i video, na kterém má pár špatných chvilek a umí se i pořádně rozlítit.

Letos jí bude pětašedesát, Madonna ale rozhodně nechce sedět doma na zadku a odpočívat. V současné době se připravuje na své obří turné, během kterého objede severní Ameriku a Evropu. Už teď ale fanouškům ukázala, jak to vypadá v zákulisí jejích koncertů. A ojediněle v sestřihu nechala i záběry, na kterých se netváří zrovna mile. Hned v prvním se rozčiluje, že někdo bez povolení vstoupil do její šatny a své asistentce hrubě vytrhne z ruky připravenou košili. Následně z ní vztekle strhne cedulku a zahodí ji na zem. V tu chvíli by asi nikdo královnu popu nechtěl potkat tváří v tvář.

Madonna se pochlubila videem ze zákulisí.

V jednom z dalších záběrů jde zpěvačka po chodbě a opět se tváří naštvaně se slovy, že vůbec neví, co se právě děje. V záběrech ale vidíme také debatu s jejími spolupracovníky, kteří hovoří o tom, že by mohla mít ještě více odkazů v internetovém vyhledávači. Madonna by chtěla miliardu, což potvrdí se slovy „bi*ch, I am Madonna,“ neboli „ku*va, jsem přece Madonna.“ A na jednom záběru můžeme spatřit i to, jak se otočí na svého kameramana se zlostným výrazem v obličeji a se slovy „co tady ku*va děláš?“

Fanoušci svou modlu samozřejmě zbožňují i v takové náladě, najde se ale i dost takových, kterým se její chování nelíbí. Odsuzují to, jak se chová ke „svým“ lidem, dokonce jí i spílají, že pokud je tak hrubá, měla by jít raději do důchodu. A někteří se diví, že takové video její PR tým vůbec vypustil. Madonna ale odjakživa ráda provokovala a určitě má pocit, že možná právě takové záležitosti jí dopomohou k její vysněné miliardě internetových odkazů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám