Hlavní obsah
Článek

Před třemi dekádami patřila Laetitia Casta mezi nejžádanější modelky světa a když se objevila po boku Gerarda Depardieu a Christiana Claviera ve filmovém zpracování Asterixe a Obelixe, stala se na přelomu milénia doslova sexsymbolem. V plavkách ovšem vypadá senzačně stále...

Svou hvězdnou kariéru započala Laetitia, která za pár dní oslaví 45. narozeniny, již v roce 1993, kdy si ji značka Guess vybrala pro svou kampaň. Od té doby její popularita strmě stoupala, když se procházela po přehlídkových molech značek těch nejzvučnějších jmen. V roce 1998 se stala i andílkem Victoria’s Secret a tři roky po sobě pózovala pro plavkové vydání Sports Illustrated.

Přestože by se mohlo zdát, že modelingovou kariéru Casta už pověsila na hřebík, opak je pravdou. Laetita se sice našla spíš u filmu, a to nejen jako herečka, ale i režisérka, přesto občas zajímavou modelingovu nabídku neodmítne. Jako například před pár lety kampaně pro Saint Laurent či Etam. Nyní kývla na spolupráci s italskou značkou spodního prádla Calzedonia.

Jak je vidno, ze svých půvabů tato Francouzka neztratila vůbec nic. Asi jen málokdo by tipoval, že nejstarší z jejích celkem čtyř dětí, je už třiadvacet let – dceru Sahteene má s fotografem Stephanem Sednaouim (60). Další dvě děti pocházejí z jejího vztahu s italským hercem Stefanem Accorsim a její nejmladší potomek se narodil před dvěma lety v manželství s francouzským hercem Louisem Garrelem.

Reklama

Další články

Načítám