Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatím se zdá, že druhé těhotenství u Rihanny (36) bude mít podobný průběh jako to první. Minimálně co se výběru šatníku týče. Zpěvačka totiž loni během požehnaného stavu razila přímou úměrnost – čím méně dní do porodu, tím méně oblečení.

Zatímco během svého únorového vystoupení na SuperBowlu, během nějž těhotenství poprvé odhalila, byla RiRi zahalená doslova od hlavy až k patě, s postupujícím těhotenstvím oblečení spíš odkládá. Ačkoli během pondělního plesu Met Gala byla zpěvačka poměrně opatrná, co se odhalování týče. V bělostné róbě však podle mnohých partnerovi možná chtěla naznačit, jak by jí to slušelo jako nevěstě...

Vztah s ASAP Rockym si hýčká stále, a tak společně pravidelně vyrážejí na noční randíčka. Občas s sebou dokonce berou i svého ani ne ročního syna. Další takové povyražení učinili ve středu, kdy se ruku v ruce vodili ulicemi New Yorku.

Barbadoská hudební hvězda, jež je zároveň módní ikonou, zvolila dlouhý kožený kabát s dvoucestným zipem, který měla téměř celý rozepnutý. Díky tomu bylo vidět nejen těhotenské bříško v celé kráse, ale rovněž nohy v kratičké sukni a kozačkách sahajících až do půli stehen. Dokonalý make-up a účes byly samozřejmostí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám