Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tátovi Felixi Slováčkovi (80) sice zazpívala na jeho narozeninovém koncertě, ale dárek k jeho narozeninám ještě nemá. "Tak mám ještě čas, pořád mě nic nenapadlo, ale dodržím to, že se má přát až v narozeninový den, a to je 23. května," smála se Anna Slováčková (28).

Aničce všichni chválili večerní šaty, v nichž vypadala jako sexy dáma. "Odjakživa si všechny šaty půjčuji ve svatebním salonu v Mostě. Už mě mají v oku, stačí mi jen napsat, že jsem v koncích a nemám co na sebe, a něco mi vyberou. Prakticky už bych je nemusela ani zkoušet, mohli by je poslat poštou, ale radši si tam ten výlet udělám," svěřila výběr profesionálům.

Jednou si tam prý vybere i svatební šaty. "Procházela jsem si je, jsou nádherné, byla jsem úplně u vytržení a našla tam takové, jaké bych si přesně na svatbě představovala," zasnila se a zároveň upozornila, že prsten s diamantem, který měla na levém prsteníčku, jehož jsme si všimli, není zásnubní, a svatba tak v nejbližší době nehrozí.

"Prstýnek jsem si půjčila od mámy a už jí ho nevrátila. Beru si ho na velké akce, aby mi nosil štěstí. A nenavlíknu ho na jiný prst, v tom je ten problém, takže by mohlo dojít k omylu. Ne, opravdu nejsem zasnoubená," ujistila nás Anička.

Reklama

Další články

Načítám