Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejznámější české kulturistce Věře Mikulcové se splní další prestižní kariérní sen.

„Stále tomu nemůžu věřit. Byla jsem vybrána na Olympii Masters. Jeden z dalších mých snů,“ uvedla Věra s nadšením na sociálních sítích, kde má pořádnou základnu fanoušků.

Úspěšná kulturistka se zúčastní prestižní soutěže, která se vrací na scénu po dlouhých jedenácti letech. I proto je Věra hrdá, že právě ona bude tou ženou, která bude Českou republiku v Rumunsku na konci letošního léta reprezentovat. Dalším úspěchem by byla nejen vítězná pozice, ale také finanční odměna 229 tisíc dolarů, tedy téměř pět milionů korun, která se rozdělí mezi 10 divizí.

„Mega gratulace! Jste skvělá, že jste se nikdy nenechala udeptat blbými komentáři lidí, kteří si ke svým snům ani nečmuchli,“ vzkázala Věře jedna z fanynek.

„Je důležité plnit si své sny, kotě, tak jim to tam poradně ukaž,“ napsala další z příznivkyň.

Věra se věnuje kulturistice už od svých dvaceti let a má za sebou spousty úspěchů. V roce 2015 se například dostala do České knihy rekordů jako nejmladší, ale také nejtěžší kulturistka světa.

Její úspěchy ovšem také často provází i kritika od věčných rýpalů, a to směrem k dopingu či mužnému vzhledu. Z haterů si ale Věra nic nedělá, naopak je neřeší a s úsměvem na tváři dál pracuje na svých snech.

"Mám totiž zkušenost, že když si pak takového člověka někdy rozkliknete, zjistíte, že má dvacet kilo i s postelí a žádné sebevědomí. Asi nemají co dělat, tak píšou nesmysly. Chtěla bych jednou zažít podobnou situaci. Já nemám čas na nic, všechno mám naplánované na minuty,“ svěřila se Věra nedávno pro iDnes.cz.

Za úspěchy české kulturistky stojí nejen dřina, ale také opora, kterou má ve své sympatické partnerce Janě.

Reklama

Další články

Načítám