Hlavní obsah
Článek

Hvězda show Svatba na první pohled se v poslední době svým fanouškům na sociálních sítích ztrácela před očima. Blondýnka Natália Mykytenko se svěřila, že nedobrovolně zhubla 10 kilogramů, což ji trápí a snaží se je nabrat postupně zpět.

Se svým přítelem odletěla nejvýraznější tvář reality show na pár dní na Ibizu, kde si užívala moře a krásné počasí. Při té příležitosti se také pochlubila svými křivkami jen v bikinách. „Zhubla jsem 10 kilo, teď vážím 50 kilogramů. I když píšete, že mi to sluší, já mám trošku mindrák, depresi a úzkost dlouhodobě, protože se necítím ve svém těle dobře a zdravě,“ svěřila se blondýnka, která doufá, že úpravou jídelníčku se opět vrátí na váhu, na kterou je zvyklá.

Přesto to za fotku v plavkách od svých sledujících pořádně schytala. „Bože, při pohledu na tuto postavu jsem se zděsila, žádná ženskost, chlap v dámských plavkách možná s prsy a dlouhými vlasy, opravdu hrůza, musíte mít vysoké ego,“ napsala jí jedna ze sledujících. Natálie se však řada jejích fanynek zastala s tím, že jí to sluší, některým se však v době, kdy procházela show Svatba na první pohled. líbila víc.

Od té doby si totiž nechala zvětšit poprsí a upravit rty. Meditaci, kterou provozovala už před kamerami televizní show, se věnuje i nadále. „Teď se věnuji nejvíce sama sobě, více jsem se otevřela sledujícím u sebe na Instagramu, aby mě poznali z jiného úhlu. Chci začít natáčet své vlastní meditace, afirmace na YouTube,“ řekla Super.cz Natália.

Reklama

Další články

Načítám