Hlavní obsah
Článek

Jarní program se televizi Prima nepovedl. Po fiasku druhého pokračování kulinářského pořadu Čápi s mákem, který musel být kvůli nezájmu diváku po druhém odvysílaném díle stažen, dojde asi i na další trumf v rukávě této televize. A to na pořad Máš minutu! sehraného dua (46) a Richarda Genzera (57).

Přestup z Novy na Primu se bavičům Genzerovi a Suchánkovi nevyplatil. Přestože jejich pořad Mr. GS na Nově každý týden sledovalo skoro milión diváků, oni chtěli víc. Teď jak se zdá, jim zbydou jen oči pro pláč. Po přestupu na Primu o ně totiž přestal být u diváků zájem. Nejenže jim po několika odvysílaných dílech vedení Primy zrušilo pořad Partička, mizivou sledovanost má i jejich další show Máš minutu!

Vedení Primy ale zatím proti druhému pořadu Genzera a Suchánka zakročit nehodlá. „Máš minutu! sledovalo tuto neděli ve skupině 15+ 314 tisíc diváků. Zatím ale nebudeme nic měnit a zůstává i vysílací čas,“ sdělila Super.cz mluvčí Primy Jana Mrákotová, která taktéž dementuje informace, že z televizních obrazovek navždy zmizel pořad Partička. Podle jejích slov byl pořad jen dočasně stažen, aby si sami diváci vybrali, kdy se na něj chtějí dívat.

„Zábavný pořad Partička nekončí. Po krátké přestávce se opět na televizní obrazovky vrátí. O jejím umístění ve vysílacím čase rozhodnou sami diváci,“ dodala Mrákotová. Kdy se tak stane už ovšem nedokázala specifikovat.

Reklama

Další články

Načítám