Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Gisele Bündchen (43) si umí vychutnat svou chvíli pozornosti. Když na ni přišla řada a v newyorském Metropolitním muzeu, kde se konala akce MET Gala, předstoupila před fotografy, dováděla jako malá holka. Fanoušci v tom vidí radost ze svobody po rozvodu.

Bündchen vsadila na elegantní bílé šaty, které doplnila mohutným kabátem. Vypadala překrásně, aniž by odhalovala dekolt či pozadí, jak je u některých celebrit už pravidlem. Její příznivci kvitovali jak volbu šatů, tak i chování slavné brazilské modelky, která se před novináři radostně točila a byla ve svém živlu.

„Nejšťastnější rozvedená žena. Jako by všem dávala najevo: Jsem volná,“ míní jeden z fanoušků a další se přidal: „Rozvod ji osvobodil.“ Podobných komentářů se u příspěvku na instagramovém účtu MET muzea sešlo hned několik.

O rozchodu modelky a hráče amerického fotbalu se měsíce spekulovalo, žádost o rozvod podali loni na podzim po 13 letech manželství. „Na podmínkách dlouho pracovali. Dohodli se na společné péči o děti,“ uvedl zdroj magazínu People. Mají spolu syna Benjamina (12) a o tři roky mladší dceru Vivien. Brady má z předchozího vztahu ještě patnáctiletého syna Johna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám