Hlavní obsah
Článek

Víte, proč někteří muži mají ty nejkrásnější ženy, i když nejsou sami příliš atraktivní? A proč některé ženy mají takový úspěch u mužů, ač se ani zdaleka nepodobají královnám krásy? Vědci zjistili, že sexuální přitažlivost ovlivňují tzv. feromony, tedy ona pověstná chemie.

Jak chemie ovlivňuje výběr partnera a co jsou to feromony

Foto: Fotky-foto.cz
Více

Foto: Fotky-foto.cz

Komerční sdělení

Úspěch mužů u žen a naopak, ovlivňuje spousta faktorů Nicméně jak bylo již mnohokrát dokázáno, ten nejdůležitější faktor je ona pověstná chemie! Tzv. feromony můžeme definovat jako látky, které člověk vylučuje či vyzařuje a které mají silný vliv na sexuální podvědomí opačného pohlaví. V živočišné říši jsou feromony, které zvířata vylučují, hlavním faktorem ovlivňujícím jejich sexuální výběr partnera. Podobně je to u lidí. V dnešní době je sice mnoho faktorů, které nám naši přitažlivost u druhého pohlaví mohou navýšit – dobrá práce, perfektní postava, společenské postavení a další, ale podvědomě stále klademe silný důraz na onu "chemii".

Co dělat, když příliš úspěchu u druhého pohlaví nemáte?

Foto: IntimniNakupy.cz
Více

Foto: IntimniNakupy.cz

Komerční sdělení

Vědci a specializované firmy investují milióny dolarů a zaměřují se právě na tuto otázku a vyrábějí mnoho “feromonových“ produktů, které mají zvýšit sexuální přitažlivost pro opačné pohlaví, navýšit sebevědomí a získat respekt u osob stejného pohlaví. Na trhu jsou různé parfémy pro zvýšení přitažlivosti, koncentrované “feromony“ či různé svíčky nebo masážní oleje s afrodiziakálními složkami. Úspěch ovšem záleží na kvalitě daného produktu, proto vybírejte pečlivě a nebojte se za kvalitu připlatit. Unikátní řada MAGNETIFICO – power of pheromones, která v sobě skloubí nejnovější poznatky z biochemie s vůní předních světových parfémů je to to nejlepší, co můžete na trhu v této oblasti pořídit.

Testovali jsme feromonové produkty! Pomohou na pohovoru, obchodních jednáních i ve škole!

Foto: Fotky-foto.cz
Více

Foto: Fotky-foto.cz

Komerční sdělení

V minulosti proběhl nespočet testů, jak feromony mohou ovlivňovat sexuální přitažlivost. Zajímavý byl test na jedné z českých televizí, kdy byli do tří místností zavřeni tři muži (jednovaječná trojčata). Jeden z nich byl nastříkán “feromony“ a ženy se zavázanýma očima chodily do jednotlivých místností a měly si vybrat, kde jim je nejpříjemněji, a výsledek? 80 % z nich si vybralo místnost s mužem, který na sobě měl produkt pro zvýšení přitažlivosti!

Pomohou i při obchodních jednáních, pohovorech, ve škole

Foto: IntimniNakupy.cz
Více

Foto: IntimniNakupy.cz

Komerční sdělení

Tzv. feromony vám mohou pomoci i na obchodním jednání, neboť vám pomohou působit jako sebevědomí lidé a pomohou vám budit respekt jak u mužů, tak u žen. Mohou vám pomoci na pracovním pohovoru nebo při zkouškách ve škole. Lidé, kteří je vyzkoušeli, už většinou nechtějí vyjít z domu bez nich!

Kromě parfémů vyzkoušejte také unikátní svíčky nebo masážní oleje

Foto: IntimniNakupy.cz
Více

Foto: IntimniNakupy.cz

Komerční sdělení

Kromě parfémů pro zvýšení přitažlivosti nabízí značka MAGNETIFICO – power of pheromones unikátní afrodiziakální svíčky (vonné i masážní) a prémiové masážní oleje s afrodiziakálními složkami. Pomohou vám vytvořit nezapomenutelnou atmosféru a proměnit intimní chvíle v nezapomenutelný zážitek.

Další články

Načítám