Hlavní obsah
Článek

Ze zdravotních důvodů Marie Rottrová (82) několikrát rušila koncerty, takže měla řada fanoušků starost o její zdraví. "Byla to jen viróza, kterých bylo všude plno, a teď jsem zrovna měla další, kašel a rýmu. To je takový průvodce zimou. Ale nic vážnějšího mi nebylo a není. Do konce roku mám naplánováno dvacet koncertů," ubezpečila nás zpěvačka.

Potkali jsme se na narozeninovém koncertě Felixe Slováčka, jehož zná téměř celý svůj profesní život. "Setkáváme se, nedá se říct, že jsme kamarádi. Často jsme se potkávali na jednom pódiu, i tady v Lucerně, v televizi na různých natáčeních hudebních a zábavních pořadů," upřesnila.

Její vlastní koncerty mohou fanoušci najít na jejích stránkách a také na Instagramu, kde je Rottrová ve svých letech velmi aktivní. "Asi před rokem a půl jsem začala přispívat, i když ho založil předseda mého fanklubu. Chtěla jsem, aby to bylo takové osobnější. Baví mě to. Mám i internetové bankovnictví, všechno dělám přes internet. Seznámila jsem se s tím před dvaceti lety a od té doby jsem pokročila," usmívala se zpěvačka, která má na Instagramu téměř 25 tisíc sledujících.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám