Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svoji narozeninovou oslavu si užil tak, jak si přál. Velkým koncertem v Lucerně se spoustou hostů oslavil Felix Slováček (80) dopředu osmdesátiny, které ho čekají až 23. května. Nechyběla celá řada známých zpěváků a také žen, které hudebníka provázejí životem.

"Jsem spokojený, dopadlo to podle mých představ. Všichni sólisté přišli, nikdo neonemocněl. Nádhera, úžasná atmosféra v sále, kapela hrála výborně, sólisté byli skvělí. Co víc si člověk může přát," shrnul své dojmy Slováček. "Vlastně nepřišel jen Antonín Gondolán, protože se vrátil ze Slovenska a byl nemocný a 4 Tenory zastoupil jen jejich nejstarší člen Pavel Vítek," upřesnil ještě.

Felix měl radost, že dorazily všechny jeho děti, kromě Anny a Felixe mladšího, kteří vystupovali, také jeho dcera z prvního manželství, herečka René. A po dlouhé době vyrazila do společnosti také jeho manželka Dáda Patrasová (68). "Byla by škoda, kdyby si to nechala ujít," mínil Slováček.

Té ovšem večer zkazilo to, že přítomná byla i muzikantova exmilenka Lucie Gelemová (41). Co se týče žen, s nimiž byl spojovaný, nenechaly si večer ujít i další. Například zpěvačka Kateřina Bláhová, častá návštěvnice společenských akcí Lenka Dragounová nebo moderátorka Michaela Dragounová, vedle níž se také několikrát objevil. "Asi tady byly všechny moje ženy," smál se Felix, který v našem videu tvrdil, že pozval jenom Dádu a ostatní si nakoupily lístky samy.

Kdo všechno na velký koncert v Lucerně dorazil, se můžete podívat v naší bohaté fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám