Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) se může radovat. Nelíbilo se jí, jakým způsobem vede soudkyně Zuzana Zápalková jednání, na jehož konci má vzejít rozsudek uznávající její vinu či nevinu v případě zabitého motocyklisty Jindřicha Rotrekla (†63). Teď se jí povedlo soudkyni odvolat! „Mohu potvrdit, že tato informace je pravdivá. Případ bude znovu od začátku projednávat soudkyně JUDr. Daniela Reifová, která mě v těchto věcech zastupuje,“ řekla exkluzivně Super.cz Zápalková.

„Podle nás nejedná nestranně. Na nahrávce, která byla spuštěna krátce před tím, než před soud předstoupil znalec, který měl obhájit jeden z posudků, ho rovnou označila za nesympatického,“ vysvětlila Rolins nedávno Blesku, proč s právníkem podala námitku podjatosti vůči soudkyni Zápalkové. To ještě netušila, že jí bude vyhověno.

O její nástupkyni Reifové se hovoří v poslední době v souvislosti se soudcem Ondřej Havlínem, kterému byl snížen plat za to, že se ji pokoušel ovlivňovat v rozhodování jednoho z případů.

Vdova po motocyklistovi Olga Rotreklová v reakci na nedávnou kritiku Dary Rolins na všechny strany řekla, že zpěvačka lže a nemá srdce. Projednávání případu znovu od začátku jí jistě nepřidá na psychické jistotě, neboť vše bude muset prožívat ještě jednou.

Související témata:
Soudkyně
Podjatost

Reklama

Další články

Načítám