Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední měsíce Bára Mottlová (37) jen září. Herečka a modelka je šťastná po boku svého partnera, finalisty Muže roku Davida Plevy. Po pár měsících, kdy vztah tajila, už se blondýnka se svým milým objevuje pravidelně ve společnosti.

Zamilovaný pár si nenechal ujít premiéru dobrodružného sci-fi snímku Strážci galaxie: Volume 3 a Bára nám prozradila, co naposledy bylo v jejím životě sci-fi. „Potkat tohoto muže, stále tomu nemohu uvěřit a je to čarokrásné,“ svěřila se modelka, která už myslí na vdávání.

„Na prvního máje to bylo devět měsíců, co jsme spolu, a ještě mě nepožádal o ruku,“ svěřila se smíchem herečka, která už by ráda oblékla svatební šaty. Její prsteníček nový šperk zatím nezdobí, herečka si prý ale ráda počká.

Aktuálně se vedle divadla věnuje také novému projektu. „Rozjíždím cvičící projekt. Chystám také dva další singly a něco plánujeme také s Evičkou Decastelo,“ dodala na premiéře Bára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám