Hlavní obsah
Článek

Na nedávné dovolené se svou rodinou se Monika Leová (32) pochlubila radostnou novinkou. S manželem Martinem za pár měsíců k dceři Mie přivítají dalšího člena rodiny. Modelka a moderátorka je v 5. měsíci těhotenství a s rostoucím bříškem se nyní pochlubila.

S manželem si nenechala ujít premiéru sci-fi snímku Strážci galaxie: Volume 3. „Jsem velká fanynka Marvelovek, jakmile se jedná o superhrdiny, tak to je moje krevní skupina,“ svěřila se Super.cz Monika, která si požehnaný stav užívá.

„Dcerka už to chápe, říká, že tam je miminko a že je starší ségra. Doufám, že nového člena rodiny přijme dobře,“ řekla Monika, která stihla ještě dovolenou ve Vietnamu a v Austrálii. „Myslím, že nevydržím sedět doma, ale už se budeme pohybovat jen v rámci Evropy, ale dlouhé lety vynechám, toho jsme si teď užili. Hlavně, abych byla v pořádku a vše dobře dopadlo,“ řekla Monika Leová, která už mluví o dalším přírůstku do rodiny.

Stejně jako ona, i manžel je ze tří dětí, takže s rozrůstáním rodiny nekončí. „Uvidíme, jaké bude druhé, jestli bude hodné jako první, tak bychom chtěli další. Jsme oba ze tří sourozenců, tak bychom rádi měli tři děti. Modlíme se, aby to bylo spavé miminko, bylo zdravé a na stejné vlně, jako jsme my,“ dodala nastávající maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám