Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé se sešly na jednom místě. Jen jedna o té druhé dlouho nevěděla. Na narozeninový koncert Felixe Slováčka (80) dorazila nejen jeho právoplatná manželka Dagmar Patrasová (67), ale v publiku v Lucerně usedla i jeho bývalá milenka, výtvarnice Lucie Gelemová (41). Dáda se o ní dozvěděla až na afterpárty v hotelu Ambassador, kam zamířily obě. A šílela vzteky.

Ještě v Lucerně Dáda zářila, tak dobře dlouho nevypadala. Rozdávala úsměvy a byla pyšná na svého muže i děti Aničku a Felixe, jak nám řekla v rozhovoru, který také přineseme. O tom, že je přítomná i Gelemová, neměla ještě ani tušení. To Felix o ní dobře věděl. "Tak je tady, asi si koupila lístky," tvrdil Super.cz hudebník, který si zřejmě nechtěl nadělat doma další zlou krev.

"To je prdlouš. Jsem tady z jeho dobré vůle. Dokonce si měl na afterpárty obléknout sako, které jsme mu včera předali s mým kolegou, výtvarníkem Václavem Bednářem. Nakonec se ale prý nehodilo na oficiální příležitost," upřesnila Super.cz Lucie Gelemová. "Máme se pořád rádi, i když jinak," doplnila.

Když ji v kongresovém sále hotelu uviděla Dáda, doslova šílela. V jednu chvíli se ocitly jen pár metrů od sebe, jak můžete vidět na fotografii ve fotogalerii, která mapuje průběh večera. "Kdo ji pozval, zjistěte mi to!," žádala i přítomné zástupce médií. Uklidňovat ji musela i dcera Anna Slováčková. K přímé konfrontaci obou dam, které krátce po sobě hotel opustily, naštěstí nedošlo, ale Felix rozhodně bude mít doma veselo. O tom, zda měl Felix Lucii zvát, můžete hlasovat v anketě pod článkem.

Měl zvát Felix Slováček exmilenku na svůj narozeninový koncert?
Určitě ne. Nadělá to jen zlou krev.
17,4 %
Proč by ne, když spolu dobře vycházejí.
4,5 %
Ať si dělá co chce, je mi to jedno.
78,1 %
Celkem hlasovalo 29768 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám