Hlavní obsah
Článek

Čas letí jako blázen a sexy herečka Bára Mottlová (37) už nějaký ten pátek není single. Pánové tak mají smůlu, protože její srdce patří finalistovi soutěže Muž roku Davidu Plevovi. Když jsme si s párem povídali, ani nás nejdříve nenapadlo, že jsme se zrovna trefili do jejich velkého dne.

Máme výročí, devátý měsíc, takže už jsme nějaký páteček spolu,“ prozradila Super.cz Bára. Výročí oslavili velkolepě. Na 1. máje se políbili pod speciální zachmelenou třešní na pražském Nebozízku, kterou nechal vytvořit jeden pivovar, díky kterému se zamilované páry mohly po polibku osvěžit bohémskou pivní novinkou.

A jak jejich vztah tedy po těchto měsících vnímají? „Já myslím, že super, už jsme se tak nějak sžili. Teďka už spolu nějaký ten čas bydlíme. Já jsem spokojený,“ doplnil David.

Ale nebojte, i Bára s Davidem se spolu dokážou pěkně pohádat. Vzbudit velké vášně mezi nimi dokáže na první pohled banalita, která přeroste v hádku. „Zabila bych ho zhruba jen tak jednou za týden. Třeba když remcá, že jsem se nezula před bytem, ale až v předsíni,“ dodala během rozhovoru Bára Mottlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám