Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Sharlota (27) nikdy nezklame svým lookem. Vždy dokáže vyniknout a upoutat na sebe pozornost lidí. Jinak tomu nebylo ani tentokrát. Usměvavá blondýnka se ve společnosti objevila v růžovo-modrém outfitu a hned svůj vzhled glosovala. „Kdybych byla těhotná, nikdo by neuhádl, jestli čekám holku, nebo kluka,“ smála se Sharlota.

Zpěvačka se zapojila do projektu s názvem Na vlastní kůži, který má lidem ukázat, že každá kůže má svůj příběh. Například youtuberka Týnuš Třešničková ukázala popálenou kůži, Sharlota zase tu potetovanou. Stále se totiž najdou lidi, kteří tetování odsuzují.

Každá její kérka má význam, nám řekla, jak vznikla ta první. „Inspirovala mě moje sestra, která je o sedm let mladší. Vnímala jsem, že jsme kvůli věku neměly takovou sesterskou vazbu. A svou první kérkou, která zosobňuje právě sestru, jsem jí chtěla říct, že ji mám velmi ráda a že mi na ní záleží,“ řekla Sharlota Super.cz.

A s tetováním rapperka a zpěvačka rozhodně nekončí. „Během let se moje sestřička stala tatérkou, mojí dvorní, a teď mi dodělává celá záda,“ dodala Sharlota.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám