Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emily Ratajkowski (32) ráda ukazuje hodně ze svého těla. A stejně tomu bylo i na newyorské módní události roku, na jejíž after party oblékla jen velmi průhledné šaty.

Modelka, která nedávno rozvířila vody svým vášnivým polibkem s Harrym Stylesem (30), se na akci musela setkat i s Olivií Wilde (40), zpěvákovou ex, která se také dostavila. Možná i proto zvolila make-up a účes, ve kterém na první pohled nebyla poznat. Její kudrnaté vlasy, rovná ofina a dramaticky namalované oči ji velmi změnily. Dle některých názorů se nechala inspirovat vzhledem Audrey Hepburn (†63).

Na oficiální část večera oblékla šaty značky Tory Burch, které se vyznačovaly poměrně hlubokým dekoltem, jinak byly ovšem decentní a velmi elegantní.

Na after party se pak stejně jako mnoho jejích kolegyň převlékla a dorazila v přiléhavých, ve spodní části zcela průhledných šatech. Místo ňader, která zakrýval korzet, tak v tomto případě vystavila na odiv svůj zadek, který byl v kalhotkách v tanga střihu k vidění skutečně do posledního detailu. Milovníci této úspěšné modelky se tak během večera mohli pokochat všemi částmi jejího bezchybného těla.

Reklama

Další články

Načítám