Hlavní obsah
Článek

Herec Sean Bean, známý jako Boromir z filmu Pán prstenů, byl nedávno zatčen a vyslýchán policií. Jeho bývalá, v pořadí již čtvrtá manželka Georgina Sutcliffe, na něj totiž podala trestní oznámení. Britská hvězda jí měla posílat hanlivé a obtěžující textové zprávy a dokonce ji napadat i prostřednictvím telefonátů.

„Třiapadesátiletý muž navštívil londýnskou policejní stanici kvůli předem domluvenému výslechu. Byl vzat do vazby na kauci kvůli dalšímu vyšetřování. Byl zatčen na základě podezření z obtěžování,“ uvedl mluvčí Scotland Yardu.

Bean si svou čtvrtou ženu, Sutcliffe, vzal v roce 2008 a rozvedli se o dva roky později. Poprvé se oženil v roce 1981 se svou láskou z dětství Debrou James, bezdětné manželství skončilo v roce 1988. O dva roky později si vzal Melanie Hill, s níž má dvě děti. Vydržel s ní do roku 1997, kdy se rozvedl a znova hned oženil, tentokráte s kolegyní Abigail Cruttenden, manželství skončilo po třech letech. Mají spolu dceru.

Bean je známý jako Boromir z trilogie Pán prstenů nebo jako Eddard Stark ze seriálu Hra o trůny. Vidět jste ho mohli také ve filmech jako je například Tajemný let, Ostrov, Čas hrdinů nebo Sněhurka.

Reklama

Další články

Načítám