Hlavní obsah
Článek

Po módní události roku MET Gala se tradičně koná hned několik after parties. Na tu, kterou pořádala modelka Emily Ratajkowski, vyrazila i slavná americká dvojčata Shannon a Shannade Clermontovy, známé jako Clermont twins. Devětadvacetileté sestry, k nimž byla příroda v oblasti hrudníku opravdu štědrá, zvolily hodně rajcovní ‚ohoz‘...

Netradiční model z lesklé modré průsvitné látky odhaloval jejich žensky tvarované křivky a účastníci večírku asi měli co dělat, aby na ně nezůstali zírat s otevřenými ústy. V podobně odvážných modelech si ovšem tahle dvojice libuje.

Přestože se již od čtrnácti let věnují modelingu, nejvíc pozornosti upoutaly svým působením v televizní sérii Bad Girls Club v roce 2015 a od té doby jsou úspěšné nejen jako influencerky, ale rovněž se věnují módnímu návrhářství, které mají zároveň vystudované. Pracovaly například i pro značku Yeezy Kanyeho Westa.

Pokud byste se na ně chtěli podívat i jinde, vězte, že dvojčata oblažila svou přítomností i několik klipů. Objevila se například v Good Form od Nicki Minaj, Gin and Drugs od Wize Khalify či Same Damn Time a Real Sisters od rappera vystupujícího pod jménem Future.

Reklama

Další články

Načítám