Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve třiačtyřiceti už má většina žen ze showbyznysu za sebou aspoň nějaký estetický zákrok. Minimálně injekce botoxu, které zabírají proti vráskám, anebo kyseliny hyaluronové, jež vyplňuje hlubší nosoretní rýhy. Reportérka Martina Jandová, která byla vždy proti tomu, už se rozhodla také omlazující proceduru podstoupit.

"Botoxu se ale bojím. Mám strach, že bych ztratila mimiku. Když se podívám na fotky nějakých hollywoodských hvězd, které vypadají, jako by jejich tváře byly masky, dělá se mi husí kůže," vysvětlila Super.cz Martina.

"Takže jsem se rozhodla pro neinvazivní metodu, které se říká plazma, a uvidíme, co to se mnou udělá. Viděla jsem kamarádku, která na tom už několikrát byla a myslela jsem, že má po faceliftu," upřesnila a v salonu si po prvním předvedení přístroje už naplánovala další návštěvy.

Zdá se ale, že je bude muset zatím zrušit. Zatímco se Martina konečně zbavila ortézy po komplikované zlomenině kolene, v pátek si zase její přítel, muzikant Dan Dobiáš zlomil ruku. "Budu mu muset oplatit péči, on se o mne jako o mrzáka staral úžasně," uzavřela půvabná exmanželka Petra Jandy (81).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám