Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nepříliš veselý životní příběh herečky Dannielly Westbrook, která měla senzačně rozjetou kariéru, když už od svých sedmnácti působila v jednom z nejpopulárnějších seriálů ve Velké Británii EastEnders, má další pokračování. Herečka, která neustála slávu a propadla drogám v takové míře, až si doslova prošňupala nosní přepážku, absolvovala minulý týden sérii zákroků v zoufalé snaze zachránit svou tvář.

Danniella má za sebou nespočet plastických operací a rozhodně ne pouze na obličeji, který se jí v důsledku dlouholetého užívání kokainu začal bortit. V Turecku před pár dny podstoupila další, a jak je vidět, pobyt v zemi rovnou spojila s dovolenou.

Devětačtyřicetiletá Danniella tak v poslední době kromě plastiky břicha, kompletního faceliftu, úpravy brady a čelisti či aplikace tuku, odebraného z břicha, do obličeje, absolvovala i zmiňovanou rekonstrukci nosu, a tak měla ještě během slunění obvázaný obličej a zalepený nos.

Herečka ovšem přiznala, že se obávala, že by během náročných operací, které jí změnily život, mohla zemřít. Proto prý dokonce sepsala závěť. Momentálně pokračuje v rekonvalescenci v Portugalsku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám