Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní ročník MET Gala byl poctou Karlu Lagerfeldovi, a na koberci v Metropolitním muzeu v New Yorku se tak objevovaly převážně černo-bílé módní variace. Jednu z těch nejvýraznějších vynesla zpěvačka a skladatelka Janelle Monáe, jejíž outfit asistenti dotvářeli přímo před zraky hostů a novinářů.

Zpěvačka zaujala místo na schodišti v extravagantních šatech, které designem působily jako sukně a kabátek, tvar držela mohutná konstrukce. Poté nastavila ruce a nechala dva asistenty, aby z ní postupně odstrojili dvě vrstvy látky. Pod „kabátkem“ měla Monáe ještě bílé šaty, které šly vzápětí také dolů. Zůstala tak jen v konstrukci a černém spodním prádle, boty měla rovněž černobílé a na vysoké platformě.

Jen v prádle poté dorazila i na after party, doplňkem po celý večer jí byla velká bílá taška ve tvaru kočky, jež odkazovala k mazlíčkovi Karla Lagerfelda, kočce Choupette.

Ještě před galavečerem Monáe pro magazín People uvedla, že její prezentace bude „překvapení“ a „zážitek“. Téma večera pak brala jako zadání a sebe a svůj tým jako studenty umění, kteří si s úkolem musejí poradit.

Reklama

Další články

Načítám