Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská princezna Charlotte (8) slaví osmé narozeniny a její rodiče jí veřejně poblahopřáli u fotografie, kterou fanoušci dosud neviděli. Princezna na ní sedí v bílém proutěném křesle, na sobě má letní šaty a krásně se směje. Není divu, za objektivem byla její matka Kate.

Fanoušci královské rodiny už v minulosti několikrát poukazovali na podobu princezny s otcem Williamem a patrná je i na nově sdílené fotografii. Charlotte jako by otci z oka vypadla.

Před třemi lety dokonce došlo ke kuriózní situaci, kdy princ a princezna na jedné návštěvě dostali sladkosti, na nichž byly posazené fotky jednotlivých členů rodiny v různém věku. Když princ přišel ke své fotce, nevěděl, zda je na snímku on, nebo jeho dcera. „To jsem já? Nebo Charlotte? Já? Bože, to vypadá úplně jako Charlotte, to je neuvěřitelné,“ pobavil všechny včetně své ženy.

I lidé, kteří se připojují ke gratulantům, jsou zajedno, že Charlotte je otcovou kopií.

Princezna je prostředním potomkem prince a princezny z Walesu. Má dva bratry, staršího George, který v červenci oslaví desáté narozeniny, a mladšího Louise, jemuž bylo před pár dny pět let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám