Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není moc celebrit, které svým vzezřením dovedou upoutat tolik pozornosti jako Kristen Stewart (34), aniž by k tomu nutně potřebovaly šokovat množstvím odhalené kůže. Stejně tomu bylo i během pondělního večera, kdy se v New Yorku uskutečnil slavný ples MET Gala. A přestože by se mohlo zdát, že herečka prestižní módní akci nepojala dostatečně velkoryse, zadání večera splnila do puntíku...

Třiatřicetiletá rodačka z Kalifornie totiž zvolila černobílý oblek Chanel z kolekce Karla Lagerfelda pro rok 2016/2017 a právě jako pocta tomuto slavnému návrháři byl letošní ročník pojat. Nebylo pochyb, že letošní ples si Kristen nenechá ujít, jelikož s Lagerfeldem i mnohokrát spolupracovala. K celkovému pojetí hereččina vzhledu se vyjádřila i její stylistka Tara Swennen.

„Hlavním důvodem toho všeho je, že s Karlem měli velmi zvláštní vztah. Takže jsme začaly tím, abychom respektovaly tento vztah stejně jako DNA značky. Kristen na sobě měla už dva modely z kolekce Cruise 2016/2017 v Cannes téhož roku, ale ještě do jednoho jsme se zamilovaly, ale nikdy jsme neměly šanci ho vynést. Zdálo se to být skutečně skvělé pro MET Gala i proto, že je to něco, co je Kristen vlastní,“ prozradila Swennen.

Lagerfeld působil jako kreativní ředitel Chanelu až do své smrti v roce 2019 a Stewart byla v roce 2013 dokonce jmenována ambasadorkou značky Chanel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám