Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Berenika Kohoutová chce buď šokovat jakýmkoliv způsobem, anebo jí horko vlezlo na mozek. Koho by napadlo vzít si na představení nové kolekce obuvi minisukni a pak si ještě zkoušet botičky před partou fotoreportérů? O to, aby Berenice vyfotili kalhotky, se ani nemuseli moc snažit.

Žádná jiná z kolegyň ze showbyznysu, které se na akci objevily, takovou chybu neudělala. Výjimkou byla jen Agáta Hanychová (38), které vylezla celá podprsenka. Jelikož ale byla od plavek, protože Agáta se synem přispěchala rovnou od bazénu, nevadilo to. To, že Berenika nosí proužkované kalhotky, ale nemusel tušit nikdo kromě jejího milence Pavla Čecháka, manžela Táni Vilhelmové. To, že ukazuje spodní prádlo a nebo je úplně bez kalhotek ve filmu, je jiná věc.

Hana Vagnerová na akci představila nový účes. Nechala si ostříhat ofinu. Proč až teď, když si nechala odstranit mateřské znaménko, jež jí hyzdilo čelo, a navíc se dá čekat teplé počasí, je otázkou.

Reklama

Další články

Načítám