Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dominika Myslivcová (29) o svou základnu fanoušků poměrně pečlivě pečuje. Sdílí s nimi některé momenty ze soukromí a čas od času jim také veřejně odpovídá na nejčastější dotazy.

Tentokrát mířily téměř všechny otázky směrem k těhotenství, ale také osobnímu životu. Úspěšná influencerka čeká své dítě s podnikatelem Zdeňkem, kterého ale světu tolik neukazuje, a fanoušky zřejmě velmi zajímá, proč tomu tak je, a zda za tím nestojí třeba nějaká krize.

„Když ho nepřidávám na stories, neznamená to, že spolu nejsme. Není influencer ani žádná veřejně známá osoba, která by chtěla být součástí každého instastories. Jeho práce je úplně v jiném odvětví a s tímto mým mediálním životem se musel trošičku sžít,“ svěřila se Dominika Myslivcová s tím, že Zdeněk zkrátka tyhle události nevyhledává.

„Tak tak zvládá mediální akce a zájem fotografů. A to ještě většinou skoro na každé naší společné fotce buď mrkne, anebo má otevřenou pusu, protože zrovna mluví. Takže asi tak, každý máme to své, ale zase se doplňujeme,“ napsala budoucí maminka, která je po boku svého partnera velmi šťastná a oba se již velmi těší na novou životní kapitolu.

Tentokrát se Dominika rozepsala v odpovědích také co se týče toho nejintimnější soukromí. Fanouškům dokonce odpověděla na otázku: Co sex a těhotenství. "Tak, jo no. Jako dobrý,“ uvedla s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám